Oracle SQL част 1


Warning: A non-numeric value encountered in /home/cloudser/i-learning.bg/wp-content/themes/education/fw/core/core.reviews.php on line 214

Warning: A non-numeric value encountered in /home/cloudser/i-learning.bg/wp-content/themes/education/fw/core/core.reviews.php on line 214
Oracle SQL част 1

Описание

Целта на този курс е да се осигури въвеждането на езика SQL бази данни в контекста на Oracle база данни, въз основа на най-новите налични функции.

Очаквани резултати: След преминаване на курса обучените служители ще могат:

■           познават принципите на релационните бази и на Oracle сървър;

■           пишат базови SQL заявки за извличане на необходимите данни, да ги форматират и сортират;

■           пишат SQL заявки ползвайки техники за връзка между таблици;

■           ползват системни функции;

■           обобщават и групират данни чрез използване на заявки;

■           използват под-заявки;

■           създават таблици с помощта на SQL Data Definition Language (DDL);

■           управляват данните с помощта на SQL Data Manipulation Language (DML);

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 04 юни (включително). Обучението стартира на 05 юни 2017 г. и завършва на 05 юли 2017 г. с провеждането на сертификационен изпит.

Как да се запиша?

За да се запишете за курса, моля обадете се на телефон +359 898 824 303 или изпратете заявка към info@i-learning.bg. След успешно заплащане на таксата за курса, ще бъдете записани в него.

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в извън работно време.

Какви са формите на обучение?

Формата на обучение по време на курса е дистанционна чрез платформата www.online.i-learning.bg.

Ще имате достъп до Виртуална класна стая, която не само дава възможност за сътрудничество и комуникация, но и позволява на обучаващите се да подреждат учебните си ангажименти.

Ще имате достъп до Cloud базирани сървърни лаборатории – използваме хибриден облак, разположен физически в дейта център. Могат да се инсталират всякакви операционни сървърни системи за обучения и тестове, като да се запазва и възстановява физическото състояние на сървърите до момента или в определена дата.

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Участниците в курса ще имат възможността да положат финален практически изпит. Успешно преминалите получават официален сертификат от Център за Професионално Обучение „Онлайн“ за успешно завършен курс по Програмиране с Oracle SQL .

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща комбинирано обучение в с достъп до Виртуални сървърни лаборатории, видео уроци и лекционен материал на български език, възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.


Warning: Illegal string offset 'team_member_position' in /home/cloudser/i-learning.bg/wp-content/themes/education/templates/parts/author-info.php on line 24

Warning: Illegal string offset 'team_member_email' in /home/cloudser/i-learning.bg/wp-content/themes/education/templates/parts/author-info.php on line 26

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Phone: +359 89 8824303
София