Microsoft Exchange Server 2016

Microsoft Exchange Server 2016

Описание

Този курс Installing, Configuring and Managing Microsoft Exchange Server 2016 е предназначен за хора, които се стремят да бъдат Messaging администратори на високо ниво.

Както и на ИТ специалисти, които поддържат Microsoft Exchange Server в дадена организация.

Този курс ще ви научи как да внедрите и конфигурирате Microsoft Exchange Server 2016. Ще Ви предостави насоки, най-добри практики, които ще Ви помогнат да администрирате Microsoft Exchange Server 2016.

Очаквани резултати:

  • Ще придобиете дълбоки знания в Microsoft Exchange Server 2016
  • Ще придобите уменния как да направите миграции от по-стари версии на Microsoft Exchange към Microsoft Exchange Server 2016

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 18 юни (включително). Обучението стартира на 18 юни 2017 г. и завършва на 18 юли 2017 г. с провеждането на сертификационен изпит.

Как да се запиша?

За да се запишете за курса, моля обадете се на телефон +359 878 165 117 или изпратете заявка към info@i-learning.bg. След успешно заплащане на таксата за курса, ще бъдете записани в него.

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в извън работно време.

Какви са формите на обучение?

Формата на обучение по време на курса е дистанционна чрез платформата www.online.i-learning.bg.

Ще имате достъп до Виртуална класна стая, която не само дава възможност за сътрудничество и комуникация, но и позволява на обучаващите се да подреждат учебните си ангажименти.

Ще имате достъп до Cloud базирани сървърни лаборатории – използваме хибриден облак, разположен физически в дейта център. Могат да се инсталират всякакви операционни сървърни системи за обучения и тестове, като да се запазва и възстановява физическото състояние на сървърите до момента или в определена дата.

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Участниците в курса ще имат възможността да положат финален практически изпит. Успешно преминалите получават официален сертификат от Център за Професионално Обучение „Онлайн“ за успешно завършен курс по Installing, Configuring and Managing Microsoft Exchange Server 2016.

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща комбинирано обучение в с достъп до Виртуални сървърни лаборатории, видео уроци и лекционен материал на български език, възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Phone: +359 878 165 117
София