Software architecture and Design

Software architecture and Design

Описание

Курсът по софтуерни архитектури и софтуерен дизайн дава базови знания и умения за изграждане на софтуерни архитектури, анализ на изискванията и моделиране на подходящи архитектури, обектно- ориентирано моделиране и дизайн, езикът UML и ползване на различни видове UML диаграми.

Теория

 1. Компоненти и конектори
 2. Моделиране на архитектури
 3. Визуализация на архитектурата
 4. Анализ на софтуерна архитектура
 5. Проблеми на реализацията
 6. Архитектури и стилове
 7. Дизайн на нефункционалните свойства на софтуерните системи
 8. Стандарти в софтуерните архитектури

Практика:

 1. Архитектури и стилове
 2. Дизайн на нефункционалните свойства на софтуерните системи
 3. Стандарти в софтуерните архитектури

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 13 юни (включително). Обучението стартира на 13 юни 2017 г. и завършва на 13 юли 2017 г. с провеждането на сертификационен изпит.

Как да се запиша?

За да се запишете за курса, моля обадете се на телефон +359 878 165 117 или изпратете заявка към info@i-learning.bg. След успешно заплащане на таксата за курса, ще бъдете записани в него.

Кога ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в извън работно време.

Какви са формите на обучение?

Формата на обучение по време на курса е дистанционна чрез платформата www.online.i-learning.bg.

Ще имате достъп до Виртуална класна стая, която не само дава възможност за сътрудничество и комуникация, но и позволява на обучаващите се да подреждат учебните си ангажименти.

Ще имате достъп до Cloud базирани сървърни лаборатории – използваме хибриден облак, разположен физически в дейта център. Могат да се инсталират всякакви операционни сървърни системи за обучения и тестове, като да се запазва и възстановява физическото състояние на сървърите до момента или в определена дата.

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Участниците в курса ще имат възможността да положат финален практически изпит. Успешно преминалите получават официален сертификат от Център за Професионално Обучение „Онлайн“ за успешно завършен курс по Software architecture and Design.

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща комбинирано обучение в с достъп до Виртуални сървърни лаборатории, видео уроци и лекционен материал на български език, възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Phone: +359 878 165 117
София